Voor wie is de algemeen fysiotherapeut?

Het lichaam is eigenlijk één geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op rekenen. We merken pas hoe veel we bewegen als het lichaam even niet meer meewerkt. Bij algemene fysiotherapie zal de fysiotherapeut jou begeleiden bij acute of langdurige lichamelijke klachten, zoals rug-, nek en schouderklachten en knie- en enkelblessures. Maar ook wanneer het bewegen belemmerd wordt als gevolg van een chronische ziekte of aandoening, zoals reuma of artrose. De fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt jou zodat jij weer zo goed mogelijk jouw dagelijkse bezigheden kunt uitvoeren. Met fysiotherapie voorkom jij dat jouw klachten verergeren of terugkeren.

Verwijzing niet nodig voor fysiotherapie

Heeft u een aandoening, een klacht of een blessure waarmee een fysiotherapeut u misschien kan helpen? In de meeste gevallen hoeft u dan niet eerst naar je (huis)arts. U kunt meteen contact opnemen met een fysiotherapeut. Indien de fysiotherapeut na het stellen van de diagnose vindt dat u alsnog naar de huisarts moet dan zal hij u doorsturen.

 

maak een afspraak voor algemene fysiotherapie

Een afspraak maken

therapeuten gespecialiseerd in algemene fysiotherapie

Remco Evers

BIG: 39913050904

Privé: Praktijkhouder Algemene fysiotherapie Manuele therapie

Gera Leijdens

BIG: 29034325604

Algemene fysiotherapie Bekkenfysiotherapie

Celine van Roon

BIG: 19918740104

Algemene fysiotherapie Kinderfysiotherapie

Eline Koster

BIG: 79928610204

Algemene fysiotherapie Fysiotherapie voor sporters

Petra Engelen-Hendriks

BIG: 79928057904

Algemene fysiotherapie Multiple Sclerose (MS)

Jamie de Kort

BIG: 19926801704

Fysiotherapie voor ouderen Algemene fysiotherapie Parkinson Dry needling

Mara van der Pluijm

BIG: 69928028404

Algemene fysiotherapie Oefentherapie Cesar Claudicatio intermittens Fysiotherapie voor ouderen

Brian Monster

BIG: 99924862104

Algemene fysiotherapie Handtherapie Fysiotherapie voor sporters

Job Schrama

BIG: 59917618404

Algemene fysiotherapie Parkinson Fysiotherapie voor sporters

Merel Pantekoek

BIG: 19931620204

Algemene fysiotherapie

Sander de Borst

Algemene fysiotherapie

Milou van der Wel

BIG: 49928295204

Algemene fysiotherapie Fysiotherapie voor sporters Dry needling

al onze specialiteiten

Fysiotherapie voor sporters

Heb je klachten tijdens het sporten of wil je je sport weer hervatten na een blessure? Onze sportfysiotherapeuten helpen je hiermee op weg.

Lees meer

Bekkenfysiotherapie

De bekkenfysiotherapeut is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van klachten in de buik, lage rug, bekken en bekkenbodemgebied bij mannen, (zwangere) vrouwen en kinderen.

Lees meer

Kinderfysiotherapie

De kinderfysiotherapeut behandelt kinderen van 0-18 jaar met bijvoorbeeld een vertraagde motorische ontwikkeling of lichamelijke ongemakken. Benieuwd dat zij nog meer voor u en uw kind kan betekenen?

Lees meer

Dry needling

Spierproblemen zijn soms lastig te behandelen. Tijdens de behandeling kan de therapeut kiezen voor dry needling. Maar wat is dry needling precies?

Lees meer

Parkinson

Bij de ziekte van Parkinson kunnen problemen ontstaan met balans, lopen, houding, uw conditie en allerlei andere dagelijkse bezigheden. Onze gespecialiseerde therapeuten kunnen daarbij helpen.

Lees meer

Oedeemtherapie

Voor mensen die een zwelling in een arm, been of elders in het lichaam hebben t.g.v. een operatie, bestraling, verwijdering van lymfeklieren of een ongeval.

Lees meer

COVID-19 Revalidatie

Wanneer u besmet bent geraakt met het COVID-19 virus en u hier klachten aan hebt overgehouden, heeft u de mogelijkheid tot een revalidatie traject.

Lees meer

Handtherapie

Onze handen zijn kostbaar. De handtherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van hand- en polsklachten en helpt u bij dagelijks ongemak of na een operatie.

Lees meer

Claudicatio intermittens

Claudicatio Intermittens of etalagebenen is een symptoom dat voorkomt bij vernauwing van de slagaders naar de benen. Tijdens inspanning (lopen of fietsen) ontstaat pijn in een of beide benen.

Lees meer

Multiple Sclerose (MS)

Regelmatig bewegen kan het verloop van MS niet tegenhouden, maar wel de functionele gevolgen van de ziekte beperken. De fysiotherapeut streeft naar het optimaliseren van het dagelijks functioneren.

Lees meer

Manuele therapie

De manueeltherapeut is een specialist in het behandelen van mensen met complexe gezondheidsproblemen en wervelkolom gerelateerde klachten.

Lees meer

Oefentherapie Cesar

Klachten aan het bewegingsapparaat ontstaan vaak door een onjuist houdings- en beweegpatroon. De oefentherapeut is specialist op dit gebied.

Lees meer

Algemene fysiotherapie

De fysiotherapeut is een expert in houding en beweging. Met de meeste klachten kunt u bij een algemeen fysiotherapeut terecht. Meer weten?

Lees meer

Fysiotherapie voor ouderen

Fysiotherapie gericht op de ouder wordende mens en de bijkomende ouderdomsverschijnselen. Het gaat daarbij niet alleen om ouderen, maar ook om...

Lees meer

Ergotherapie

Wanneer u (tijdelijk) moeite heeft met het uitvoeren van bepaalde activiteiten in uw dagelijks leven kan de ergotherapeut u helpen. Benieuwd of de ergotherapeut u kan helpen?

Lees meer

Echografie

Direct inzicht in de aard van uw gezondheidsprobleem? Met een echo kunnen wij eventuele weefselschade zichtbaar maken.

Lees meer